the doctors blog

Ευρωιατρική Πειραιά Διαγνωστικό

Ευρωιατρική Πειραιά Διαγνωστικό

Διαγνωστικό κέντρο
Αιματολογικό, Μικροβιολογικό, Βιοχημικό, Ανοσολογικό, Ορμονικών Προσδιορισμών, Ειδικών Αναλύσεων, Προγεννητικού Ελέγχου
Έδρα:

Ακτή Μουτσοπούλου 58, Πειραιάς 185 36, Ελλάδα

Τηλ: 210-4282384
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή
 • Προνόμια μελών
 • Το κέντρο
 • Video
 • Photo
 • FAQ
 • Επικοινωνία

Η Ευρωιατρική Πειραιά και ο Όμιλος ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ στο πλαίσιο της συνεργασίας με το THE DOCTORS και την The Doctors Member-Card σας προσφέρει:

 • Ειδικά εκπτωτικά πακέτα Check-Up
 • Ιδιαίτερα προνομιακές τιμές σε χρόνιους πάσχοντες , οι οποίοι πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενες εξετάσεις κατά τη διάρκεια του έτους και τα Ταμεία τους δεν δικαιολογούν αυτές τις εξετάσεις.
 • Προτεραιότητα στο κλείσιμο ραντεβού
Check-Up ανά ηλικία
ΑΝΔΡΕΣ - ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΩΣ 30 ΕΤΩΝΑΝΔΡΕΣ 30 - 40 ΕΤΩΝΓΥΝΑΙΚΕΣ 30 - 40 ΕΤΩΝΑΝΔΡΕΣ άνω των 40ΓΥΝΑΙΚΕΣ άνω των 40
Γενική ΑίματοςΓενική ΑίματοςΓενική ΑίματοςΓενική ΑίματοςΓενική Αίματος
Τ.Κ.ΕΤ.Κ.ΕΤ.Κ.ΕΤ.Κ.ΕΤ.Κ.Ε
Γενική ΟύρωνΓενική ΟύρωνΓενική ΟύρωνΓενική ΟύρωνΓενική Ούρων
ΣάκχαροΣάκχαροΣάκχαροΣάκχαροΣάκχαρο
ΟυρίαΟυρίαΟυρίαΟυρίαΟυρία
Ουρικό ΟξύΟυρικό ΟξύΟυρικό ΟξύΟυρικό ΟξύΟυρικό Οξύ
---ΚρεατινίνηΚρεατινίνη
ΧοληστερίνηΧοληστερίνηΧοληστερίνηΧοληστερίνηΧοληστερίνη
ΤριγλυκερίδιαΤριγλυκερίδιαΤριγλυκερίδιαΤριγλυκερίδιαΤριγλυκερίδια
HDL - ΧοληστερίνHDL - ΧοληστερίνηHDL - ΧοληστερίνηHDL - ΧοληστερίνηHDL - Χοληστερίνη
LDL - ΧοληστερίνηLDL - ΧοληστερίνηLDL - ΧοληστερίνηLDL - ΧοληστερίνηLDL - Χοληστερίνη
Αθηρωματικός ΔείκτηςΑθηρωματικός ΔείκτηςΑθηρωματικός ΔείκτηςΑθηρωματικός ΔείκτηςΑθηρωματικός Δείκτης
SGOTSGOTSGOTSGOTSGOT
SGPTSGPTSGPTSGPTSGPT
 Ακτινογραφία Θώρακος SGPTSGPT
 HKΓΥπερηχογράφημα μαστώνPSAΜέτρηση Οστικής Πυκνότητας - Λιπομέτρηση
   Υπερηχοκαρδιογράφημα (triplex καρδιάς)Ψηφιακή Μαστογραφία
   Δοκιμασία κόπωσης 
€ 30€ 60€ 80€ 120€ 120

 

 

 

 

Εξειδικευμένα πακέτα Check-Up ανά ομάδες εξετάσεων
CHECK-UP ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣCHECK-UP ΠΡΟΣΤΑΤΗΠΑΚΕΤΟ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΠΑΚΕΤΟ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣΠΑΚΕΤΟ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ - ΓΥΝΑΙΚΕΣΠΑΚΕΤΟ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ - ΑΝΔΡΕΣCHECK-UP ΜΑΣΤΟΥ
Ca αίματοςPSAΓενική ΑίματοςTSHCEACEAΨηφιακή Μαστογραφία
P αίματοςf-PSAΤ.Κ.ΕT3AFPAFPU/S Μαστών
Ca U 24hRATIOΓενική ΟυρώνT4Ca 15-3Ca 19-9 
P U 24hU/S ΠΡΟΣΤΑΤΗΣάκχαροAnti-TgCa 19-9Ca 1-25 
Vit D3-(OH)25 ΟυρίαAnti-TPOCa 1-25  
Μέτρηση οστικής πυκνότητας Ουρικό ΟξύU/S Θυρεοειδούς   
  Χοληστερίνη    
  Τριγλυκερίδια    
  HDL    
  LDL    
  SGOT    
  SGPT    
  Αθηρωματικός Δείκτης    
€ 45€ 70€ 60€ 70€ 45€ 40€ 50

 

 


Ευρωιατρική Πειραιά

Η Ευρωιατρική Πειραιά, μέλος του Ευρωπαϊκού ομίλου Διαγνωστικών εργαστηρίων “Euromedic International“, ιδρύθηκε το 2008 σε συνεργασία με καταξιωμένους γιατρούς με σκοπό τη δημιουργία ενός Πρότυπου Βιοπαθολογικού Εργαστηρίου σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμένο με τελευταίου τύπου εργαστηριακό εξοπλισμό.

Άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών

Στα πλαίσια των στόχων της Ευρωιατρικής Πειραιά για άμεση εξυπηρέτηση του ασθενή με σεβασμό και υπευθυνότητα στο κλινικό του πρόβλημα, το Βιοπαθολογικό Εργαστήριο παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καλύπτοντας όλο το φάσμα των εξετάσεων αίματος και βιολογικών υγρών. H Ευρωιατρική Πειραιά εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008

Ωράρια Ευρωιατρικής Πειραιά

Η Ευρωιατρική Πειραιά λειτουργεί καθημερινά από τις 7:00 έως τις 20:30, το Σάββατο από τις 8:00 έως τη 13:00 και έχει σύμβαση με όλα τα ταμεία και με ιδιωτικές ασφαλιστικές.

Αιμοληψία Κατ' οίκον


Επιπροσθέτως, με κατάλληλαεκπαιδευμένο προσωπικό πραγματοποιούνται αιμοληψίες κατ’ οίκον χωρίς επιπλέον χρέωση του εξεταζόμενου (Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού 210-6770700 & aimolipsia@euromedic.gr).

 H ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008

 

ΤΜΗΜΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

Βασικό τμήμα του εργαστηρίου, η αξιοπιστία του οποίου βασίζεται στην επιστημονική κατάρτιση αλλά και την εμπειρία του βιοπαθολόγου Ιατρού. Στόχος του τμήματος είναι να καλύψει με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές, όλες τις μικροβιολογικές αναλύσεις και καλλιέργειες, ώστε τα αξιόπιστα αποτελέσματα του να αποτελούν χρήσιμο εργαλείο για τον κλινικό ιατρό, τόσο για την διάγνωση, όσο και για την επιλογή της θεραπείας. Η συνεχής ιατρική ενημέρωση, η εκπαίδευση του προσωπικού αλλά και ο άριστος εργαστηριακός εξοπλισμός εξασφαλίζουν αξιόπιστα αποτελέσματα, τόσο σε απλά περιστατικά όσο και σε δυσκολότερα νοσοκομειακού επιπέδου.

ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ

Τμήμα που συνδυάζει τόσο την χρήση αυτόματων αιματολογικών αναλυτών τελευταίου τύπου, όσο και την μικροσκοπική εξέταση των έμμορφων συστατικών του αίματος, από τους πλέον έμπειρους ιατρούς.  Η ένταξη εξειδικευμένων αναλύσεων συμβάλλει στην εργαστηριακή διαγνωστική διερεύνηση των αναιμιών και των διαταραχών του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ

Εξοπλίσαμε το τμήμα με αυτόματους αναλυτές τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να επιτύχουμε την πλήρη κάλυψη και των μεγαλύτερων απαιτήσεων, τόσο από πλευράς εύρους αναλύσεων, όσο και από πλευράς ποιότητας αποτελεσμάτων. Παράλληλα εξελίξαμε προγράμματα καθημερινού ποιοτικού ελέγχου σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Εξατομικευμένα προγράμματα προληπτικού ελέγχου / check up για κάθε ηλικία, έχουν ειδικά σχεδιαστεί σύμφωνα με την τελευταία διαθέσιμη διεθνή επιστημονική γνώση και βιβλιογραφία.

ΤΜΗΜΑ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ

Το τμήμα είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονους αυτόματους ανοσολογικούς αναλυτές ώστε να καλύπτει όλες τις εργαστηριακές δυνατότητες και να εξασφαλίζει άμεσες και αξιόπιστες απαντήσεις και στις πλέον εξειδικευμένες αναλύσεις. Αναλύσεις που αφορούν ειδικούς παράγοντες λοιμώξεων, αυτοάνοσα νοσήματα είναι πλέον μέρος του προγράμματος ρουτίνας του τμήματος.

ΤΜΗΜΑ ΟΡΜΟΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΩΝ

Όπως και στο Ανοσολογικό και Βιοχημικό τμήμα, έτσι και εδώ συνδυάζονται οι πλέον προηγμένοι αυτόματοι ανάλυτες, προκειμένου να επιτυγχάνονται άμεσα και αξιόπιστα αποτελέσματα σε αναλύσεις ευαίσθητες και ιδιαίτερα σημαντικές. Εγγύηση των αποτελεσμάτων δίνει ο εκτεταμένος και σε πολλά επίπεδα ποιοτικός έλεγχος, αλλά και η επιλεγμένη διασταύρωση των αποτελεσμάτων με διαφορετικές μεθόδους και αναλυτές.

ΤΜΗΜΑ ΔΕΙΚΤΩΝ ΝΕΟΠΛΑΣΙΑΣ

Αποτελεί το πλέον ευαίσθητο τμήμα του εργαστηρίου, στο οποίο η επιλογή αντιδραστηρίων με εξειδικευμένα αντιγόνα και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, εξασφαλίζουν αξιόπιστα αποτελέσματα. Προστάτης, παχύ έντερο, γαστρεντερικό, μαστός αλλά και άλλα ζωτικά όργανα ελέγχονται με αναλύσεις του εργαστηρίου που εκτελούνται καθημερινά στο τμήμα.

ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ KAI ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Ειδικοί αναλυτές, μέθοδοι βασισμένες στις τελευταίες εξελίξεις της βιοτεχνολογίας και η συνεχής εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού, δίνουν την δυνατότητα στο εργαστήριο να παρέχει πλήρη κάλυψη σε ειδικές και σπάνιες εξετάσεις.

Προσδιορισμοί επιπέδων φαρμάκων, αλλεργιολογικά τέστ, δυναμικές δοκιμασίες, ειδικές ορμόνες, αιματολογικές εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου 1ου και 2ου τριμήνου κυήσεως, αλλά και αναλύσεις μοριακής βιολογίας, πρωτοστατούν στον τομέα αυτό.

ιμοληψίες κατ’ οίκον χωρίς επιπλέον χρέωση του εξεταζόμενου (Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού 210-6770700, aimolipsia@euromedic.gr).
 • Ευρωιατρική Πειραιά - Photos

  ×
Διεύθυνση:

Ακτή Μουτσοπούλου 58, Πειραιάς 185 36, Ελλάδα

Τηλεφωνικά ραντεβού:

210-4282384

×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
google profile
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Hμερομηνία γεννήσεως
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
google profile
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Hμερομηνία γεννήσεως
Λίγα λόγια