the doctors blog

Ευρωιατρική Βάρης

Ευρωιατρική Βάρης

Διαγνωστικό κέντρο
Πανοραμικής Τομογραφίας, Αξονική τομογραφία, Μαγνητική τομογραφία, Μαστού – Μαστογραφίας, Καρδιολογικό, Πυρηνικής Ιατρικής, Ακτινολογικο, Mέτρησης Οστικής Πυκνότητας
Έδρα:

Λεωφόρος Βάρης Κορωπίου 42, Βάρη 166 72, Ελλάδα

Τηλ: 210-9655650
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή
 • Προνόμια μελών
 • Το κέντρο
 • Video
 • Photo
 • FAQ
 • Επικοινωνία

Η Ιατρική Διάσταση Βάρης και ο Όμιλος ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ στο πλαίσιο της συνεργασίας με το THE DOCTORS και την The Doctors Member-Card σας προσφέρει:

 • Ειδικά εκπτωτικά πακέτα Check-Up
 • Ιδιαίτερα προνομιακές τιμές σε χρόνιους πάσχοντες, οι οποίοι πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενες εξετάσεις κατά τη διάρκεια του έτους και τα Ταμεία τους δεν δικαιολογούν αυτές τις εξετάσεις.
 • Προτεραιότητα στο κλείσιμο ραντεβού
Check-Up ανά ηλικία
ΑΝΔΡΕΣ - ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΩΣ 30 ΕΤΩΝΑΝΔΡΕΣ 30 - 40 ΕΤΩΝΓΥΝΑΙΚΕΣ 30 - 40 ΕΤΩΝΑΝΔΡΕΣ άνω των 40ΓΥΝΑΙΚΕΣ άνω των 40
Γενική ΑίματοςΓενική ΑίματοςΓενική ΑίματοςΓενική ΑίματοςΓενική Αίματος
Τ.Κ.ΕΤ.Κ.ΕΤ.Κ.ΕΤ.Κ.ΕΤ.Κ.Ε
Γενική ΟύρωνΓενική ΟύρωνΓενική ΟύρωνΓενική ΟύρωνΓενική Ούρων
ΣάκχαροΣάκχαροΣάκχαροΣάκχαροΣάκχαρο
ΟυρίαΟυρίαΟυρίαΟυρίαΟυρία
Ουρικό ΟξύΟυρικό ΟξύΟυρικό ΟξύΟυρικό ΟξύΟυρικό Οξύ
---ΚρεατινίνηΚρεατινίνη
ΧοληστερίνηΧοληστερίνηΧοληστερίνηΧοληστερίνηΧοληστερίνη
ΤριγλυκερίδιαΤριγλυκερίδιαΤριγλυκερίδιαΤριγλυκερίδιαΤριγλυκερίδια
HDL - ΧοληστερίνHDL - ΧοληστερίνηHDL - ΧοληστερίνηHDL - ΧοληστερίνηHDL - Χοληστερίνη
LDL - ΧοληστερίνηLDL - ΧοληστερίνηLDL - ΧοληστερίνηLDL - ΧοληστερίνηLDL - Χοληστερίνη
Αθηρωματικός ΔείκτηςΑθηρωματικός ΔείκτηςΑθηρωματικός ΔείκτηςΑθηρωματικός ΔείκτηςΑθηρωματικός Δείκτης
SGOTSGOTSGOTSGOTSGOT
SGPTSGPTSGPTSGPTSGPT
 Ακτινογραφία Θώρακος SGPTSGPT
 HKΓΥπερηχογράφημα μαστώνPSAΜέτρηση Οστικής Πυκνότητας - Λιπομέτρηση
   Υπερηχοκαρδιογράφημα (triplex καρδιάς)Ψηφιακή Μαστογραφία
   Δοκιμασία κόπωσης 
€ 30€ 60€ 80€ 120€ 120

 

 

 

 

Εξειδικευμένα πακέτα Check-Up ανά ομάδες εξετάσεων
CHECK-UP ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣCHECK-UP ΠΡΟΣΤΑΤΗΠΑΚΕΤΟ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΠΑΚΕΤΟ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣΠΑΚΕΤΟ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ - ΓΥΝΑΙΚΕΣΠΑΚΕΤΟ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ - ΑΝΔΡΕΣCHECK-UP ΜΑΣΤΟΥ
Ca αίματοςPSAΓενική ΑίματοςTSHCEACEAΨηφιακή Μαστογραφία
P αίματοςf-PSAΤ.Κ.ΕT3AFPAFPU/S Μαστών
Ca U 24hRATIOΓενική ΟυρώνT4Ca 15-3Ca 19-9 
P U 24hU/S ΠΡΟΣΤΑΤΗΣάκχαροAnti-TgCa 19-9Ca 1-25 
Vit D3-(OH)25 ΟυρίαAnti-TPOCa 1-25  
Μέτρηση οστικής πυκνότητας Ουρικό ΟξύU/S Θυρεοειδούς   
  Χοληστερίνη    
  Τριγλυκερίδια    
  HDL    
  LDL    
  SGOT    
  SGPT    
  Αθηρωματικός Δείκτης    
€ 45€ 70€ 60€ 70€ 45€ 40€ 50

 

 


Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

λειτουργεί συνεχώς από το 2006 παρέχοντας διαγνωστικές υπηρεσίες υψηλής ακρίβειας στους ασθενείς των Νοτίων προαστίων του νομού Αττικής. Τον Ιούλιο του 2008 εντάχθηκε στον Ευρωπαϊκό όμιλο Διαγνωστικών Εργαστηρίων «ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ», ο οποίος κατέχει εξέχουσα θέση σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται.


Οι καταξιωμένοι Ιατροί της Ιατρικής Διάστασης χρησιμοποιώντας νέο εξοπλισμό όπως ο Πολυτομικός Αξονικός Τομογράφος, ο Μαγνητικός Τομογράφος υψηλού πεδίου (1.5 Tesla) και υψηλής ανάλυσης, η τελευταίας γενιάς διπλής κεφαλής Tομογραφική γ-camera και ο Ψηφιακός Μαστογράφος έχουν την δυνατότητα να δίνουν λύσεις σε ιδιαίτερα δύσκολα διαγνωστικά προβλήματα και παθολογικές καταστάσεις και να προσφέρουν νέες πρωτοποριακές διαγνωστικές εξετάσεις.


Κεντρικός στόχος της διοίκησης, των ιατρών και όλου του προσωπικού, είναι η άμεση εξυπηρέτηση του ασθενή με σεβασμό και υπευθυνότητα στο κλινικό του πρόβλημα. Η μακροχρόνια εμπειρία του ιατρικού και επιστημονικού προσωπικού που στελεχώνουν το κέντρο, η συνεχής ενημέρωση σε όλες τις εξελίξεις της ιατρικής, η κορυφαία ιατρική τεχνολογία και οι άριστες συνθήκες εξυπηρέτησης διασφαλίζουν τα υψηλότερα επίπεδα παρεχόμενης ιατρικής φροντίδας στον πλέον σύγχρονο χώρο υγείας.


Η Ιατρική Διάσταση λειτουργεί καθημερινά από τις 7:00 έως τις 21:00, το Σάββατο από τις 8:00 έως τις 15:00 και έχει σύμβαση με όλα τα ταμεία. Όλες οι απαντήσεις δίνονται το συντομότερο δυνατόν ακόμα και αυθημερόν, εφόσον αυτό απαιτείται.


Επίσης πραγματοποιούνται αιμοληψίες κατ’οίκον.

Σημαντική καινοτομία αποτελεί η προσφορά συμβουλευτικών υπηρεσιών μέσω Τηλεϊατρικής καθώς και η τήρηση ψηφιακού αρχείου των εξετάσεων των ασθενών μέσω σύγχρονου συστήματος ψηφιακής διαχείρισης εικόνας και πληροφορίας (RIS/PACS).
Η Ιατρική Διάσταση εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008.

ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚHΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο τμήμα λειτουργεί Μαγνητικός Τομογράφος τελευταίας γενιάς με ισχυρό μαγνητικό πεδίο 1.5 Τesla και πηνία (δέκτες) υψηλής διακριτικής ικανότητας.

O μαγνητικός τομογράφος εφαρμόζει νέες τεχνικές παρέχοντας υψηλής διαγνωστικής ακρίβειας απεικόνιση και ταυτόχρονα θεαματική βελτίωση στην άνεση του ασθενή κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Ο περιορισμός του χρόνου εξέτασης στο 1/8 των παλαιότερων μηχανημάτων με δυνατότητα αναδρομικής ανασύνθεσης και πολυφασικών τεχνικών, η σημαντική μείωση του θορύβου, η βελτίωση της άνεσης,η συνεχής οπτικοακουστική επικοινωνία με τον εξεταστή, μειώνουν σημαντικά το άγχος και την αγωνία των ασθενών ακόμη και των κλειστοφοβικών.


Συγκεκριμένα ο μαγνητικός τομογράφος είναι εξοπλισμένος με:


Πλήρες νευρολογικό πακέτο ακολουθιών δισδιάστατης και τρισδιάστατης απεικόνισης του εγκεφάλου και της σπονδυλικής στήλης καθώς και ακολουθιών μελέτης διάχυσης στον εγκεφαλικό ιστό. 

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα 3D τεχνικών για έλεγχο του μεμβρανώδους λαβύρινθου.
Ορθοπεδικό πακέτο ακολουθιών για την λεπτομερή ανάδειξη όλων των μυοσκελετικών δομών και ειδικών ακολουθιών μελέτης του αρθρικού χόνδρου. 


Πλήρες πακέτο αγγειογραφίας με ακολουθίες όλων των τεχνικών προσφέροντας λεπτομερή απεικόνιση των εγκεφαλικών αρτηριών, των καρωτίδων και των σπονδυλικών αρτηριών, της θωρακικής και κοιλιακής αορτής σε τρισδιάστατη απεικόνιση καθώς και των περιφερικών αρτηριών των άνω και κάτω άκρων.

Πλήρες πακέτο ακολουθιών για τη μελέτη των συμπαγών οργάνων της άνω κοιλίας καθώς και της πυέλου όπως και λογισμικό για την λεπτομερή τρισδιάστατη απεικόνιση του χοληφόρου δένδρου και του παγκρεατικού πόρου (MRCP).


Πλήρες ογκολογικό πακέτο ακολουθιών με ισχυρά εργαλεία ανάδειξης παθολογικών εστιών συμπεριλαμβανομένων και ακολουθιών διάχυσης.
Δυνατότητα μελέτης του φορτίου σιδήρου καρδιάς και ήπατος σε ασθενείς με θαλασσαιμία.


Μια πρόσφατη εφαρμογή, η οποία έχει δημιουργήσει σημαντική αίσθηση στη διεθνή ιατρική κοινότητα είναι η πραγματοποίηση της μαγνητικής μαστογραφίας με υψηλής ευκρίνειας και διαγνωστικής αξιοπιστίας απεικονίσεις, προσφέροντας πολλαπλά στη διάγνωση νεοπλασμάτων του μαστού ιδιαίτερα σε νεαρές γυναίκες. 

Με βάση διεθνείς στατιστικές η μαγνητική μαστογραφία προσφέρει απεικόνιση σε ένα 5% των βλαβών που δεν μπορούν να ανιχνευθούν με καμία άλλη μέθοδο απεικόνισης. 

Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής συνιστάται στον ετήσιο προληπτικό έλεγχο μαγνητική μαστογραφία σε γυναίκες υψηλού κινδύνου.

ΤΜΗΜΑ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ

Το τμήμα είναι εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς, πολυτομικό αξονικό τομογράφο, με αποτέλεσμα να δίδεται σαφώς χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας στον κάθε ασθενή, να επιτυγχάνεται αυξημένη ταχύτητα με περιορισμό της διάρκειας της εξέτασης σε χρόνο δευτερολέπτων και δυνατότητα πολυφασικών τεχνικών και ανασύνθεσης εικόνων, παρέχοντας τρισδιάστατες πλέον απεικονίσεις σε παθήσεις αγγείων, ορθοπεδικές παθήσεις (πολυτραυματίες), οδοντιατρικές εφαρμογές αλλά και παθήσεις του πεπτικού σωλήνα.


Η ανασύνθεση των εικόνων με τομές σε υποδιαιρέσεις του ενός χιλιοστού αναδεικνύουν μικρές ανατομικές δομές του λιθοειδούς οστού.

Η εικονική κολονοσκόπηση αποτελεί την πλέον σύγχρονη μέθοδο απεικόνισης και μελέτης του παχέος εντέρου ενώ η εικονική βρογχοσκόπηση απεικονίζει με εξαιρετική λεπτομέρεια το πνευμονικό δέντρο.


Η αξονική αγγειογραφία αναδεικνύει με εξαιρετική ευκρίνεια την αρτηριακή και φλεβική κυκλοφορία και είναι εξέταση εκλογής στον εντοπισμό των παθήσεων των αγγείων.

ΤΜΗΜΑ ΜΑΣΤΟY

Το τμήμα είναι εξοπλισμένο με ψηφιακό μαστογράφο υψηλής διακριτικής ικανότητας τελευταίας γενιάς, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο υψηλής ανάλυσης Ψηφιακές Μαστογραφίες, με δυνατότητα ψηφιακής μεγέθυνσης σε οποιοδήποτε τμήμα αυτών, αλλά και εντοπισμένων μεγεθυντικών λήψεων.


Με το σύστημα ψηφιακής μαστογραφίας επιτυγχάνεται αυξημένη διακριτική ικανότητα ακόμη και στους πυκνούς νεανικούς μαστούς, μείωση των επαναληπτικών λήψεων και της δόσης, δυνατότητα αποθήκευσης των εξετάσεων σε ηλεκτρονικό αρχείο για απεριόριστο χρόνο και δυνατότητα μεταφοράς των εικόνων μέσω του διαδικτύου.

Ταυτόχρονα το τμήμα του μαστού υποστηρίζεται από μηχανήματα υπερήχων, με κεφαλές υψηλής συχνότητας και ευκρίνειας που συμπληρώνει τις διαγνωστικές απαιτήσεις και παρέχει επιπλέον απεικονιστικές λύσεις στις παθήσεις του μαστού.

ΤΜΗΜΑ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΑΣ

Είναι εξοπλισμένο με δύο ψηφιακούς υπερηχοτομογράφους τελευταίας γενιάς, με πλήρη διαγνωστικά προγράμματα, προηγμένες απεικονιστικές τεχνικές και ποικιλία ηχοβόλων κεφαλών, που προσφέρουν απεικόνιση υψηλής ευκρίνειας για όλες της διαγνωστικές εξετάσεις. 


Ο εξοπλισμός αυτός, σε συνδυασμό με την υψηλή κατάρτιση του ιατρικού δυναμικού, επιτρέπουν διαγνωστική προσέγγιση αγγειακών προβλημάτων (έγχρωμη triplex υπερηχογραφία), καθώς και των παθήσεων όλων των οργάνων του σώματος. 


Σημαντική είναι η συμβολή του τμήματος υπερήχων στο προγεννητικό εμβρυομητρικό έλεγχο, στην διαγνωστική προσέγγιση παθήσεων των μαλακών μορίων και των αρθρώσεων. 


Στο τμήμα επίσης πραγματοποιείται επεμβατική υπερηχοτομογραφία (κατευθυνόμενες παρακεντήσεις και βιοψίες) καθώς και ενδοκολπική υπερηχοτομογραφία (διορθικό – ενδοκολπικό υπερηχογράφημα).

ΤΜΗΜΑ ΥΠΕΡΗΧΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Είναι εξοπλισμένο με ψηφιακό υπερηχοκαρδιογράφο τελευταίας γενιάς, με πλήρη καρδιολογικά διαγνωστικά προγράμματα, προηγμένες απεικονιστικές τεχνικές και ποικιλία ηχοβόλων κεφαλών, που προσφέρουν απεικόνιση υψηλής ευκρίνειας της καρδιάς και αιμοδυναμικές πληροφορίες της καρδιακής λειτουργίας τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά.


Στο τμήμα εκτελείται δοκιμασία κόπωσης, τοποθέτηση holter καρδιακού ρυθμού και αρτηριακής πίεσης και ηλεκτροκαρδιογραφικός έλεγχος.

ΤΜΗΜΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Το τμήμα πυρηνικής ιατρικής είναι εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς τομογραφική γ-camera διπλής κεφαλής, η οποία παρέχει εικόνες υψηλής διαγνωστικής ακρίβειας και δυνατότητα ανασύνθεσης και ανάλυσης όλων των εξετάσεων, με τη χρήση σύγχρονου σταθμού επεξεργασίας εικόνων.


Στο τμήμα εκτελούνται σπινθηρογραφήματα:


- Μυοκαρδίου κοπώσεως και ηρεμίας
- Δυναμικές/στατικές μελέτες νεφρικής λειτουργίας
- Σπινθηρογραφήματα οστών (απλό & τριών φάσεων)
- Έλεγχος θυρεοειδικής λειτουργίας
- Έλεγχος πεπτικού συστήματος
- Ολόσωμο σπινθηρογράφημα με Ι123-M.I.B.G (για έλεγχο φαιοχρωμοκυττώματος - νευροβλαστώματος)
- Ολόσωμο σπινθηρογράφημα με Ι123-OCTREOTIDE (για έλεγχο νευροενδοκρινών όγκων)
- Τομοσπινθηρογράφημα εγκεφάλου με Tc 99- HMPAO (για έλεγχο της τοπικής αιματικής εγκεφαλικής ροής)
- Τομοσπινθηρογράφημα ραβδωτού σώματος του εγκεφάλου (DaTscan) για την διάγνωση της νόσου του Parkinson

ΤΜΗΜΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ

Το τμήμα προσφέρει σύγχρονες εξετάσεις Ακτινογραφίας υψηλοτάτης διαγνωστικής ακρίβειας, χαμηλής δόσης ακτινοβολίας με δυνατότητα ηλεκτρονικής αποθήκευσης.
Στο τμήμα γίνονται όλες οι ακτινογραφικές εξετάσεις ενώ η εξειδίκευση του ιατρικού και
λοιπού προσωπικού στην παιδοακτινολογία επιτρέπει την διενέργεια όλων των ακτινογραφικών εξετάσεων σε παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας με ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση των κανόνων ακτινοπροστασίας.

ΤΜΗΜΑ MEΤΡΗΣΗΣ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ

Το τμήμα μέτρησης οστικής πυκνότητας διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας Οστεοπυκνόμετρο μεθόδου διπλής ενεργειακής δέσμης (DEXA) εξασφαλίζοντας υψηλής ακρίβειας οστικές μετρήσεις & διαγνώσεις οστεοπόρωσης στις πλέον βεβαρυμένες οστικές ομάδες.


Στο τμήμα πραγματοποιούνται μετρήσεις ακριβείας στην σπονδυλική στήλη, στο ισχίο, με άμεση εξαγωγή και σύγκριση των αποτελεσμάτων μεταξύ τους, καθώς και ολόσωμη μέτρηση που περιλαμβάνει και λιπομέτρηση.


Επιτυγχάνεται έτσι η ακριβής εκτίμηση του ρυθμού οστικής απώλειας και επιτρέπεται η αξιολόγηση της ανταπόκρισης του ασθενούς στην αντιοστεοπορωτική αγωγή.

ΤΜΗΜΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

Βασικό τμήμα του εργαστηρίου, η αξιοπιστία του οποίου βασίζεται στην επιστημονική κατάρτιση αλλά και την εμπειρία του βιοπαθολόγου Ιατρού.


Στόχος του τμήματος είναι να καλύψει με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές, όλες τις μικροβιολογικές αναλύσεις και καλλιέργειες, ώστε τα αξιόπιστα αποτελέσματα του να αποτελούν χρήσιμο εργαλείο για τον κλινικό ιατρό, τόσο για την διάγνωση, όσο και για την επιλογή της θεραπείας.


Η συνεχής ιατρική ενημέρωση, η εκπαίδευση του προσωπικού αλλά και ο άριστος εργαστηριακός εξοπλισμός εξασφαλίζουν αξιόπιστα αποτελέσματα, τόσο σε απλά περιστατικά όσο και σε δυσκολότερα νοσοκομειακού επιπέδου.

ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ

Τμήμα που συνδυάζει τόσο την χρήση αυτόματων αιματολογικών αναλυτών τελευταίου τύπου, όσο και την μικροσκοπική εξέταση των έμμορφων συστατικών του αίματος, από τους πλέον έμπειρους ιατρούς.


Η ένταξη εξειδικευμένων αναλύσεων συμβάλλει στην εργαστηριακή διαγνωστική διερεύνηση των αναιμιών και των διαταραχών του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΤΜΗΜΑ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ

Το τμήμα είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονους αυτόματους ανοσολογικούς αναλυτές ώστε να καλύπτει όλες τις εργαστηριακές δυνατότητες και να εξασφαλίζει άμεσες και αξιόπιστες απαντήσεις και στις πλέον εξειδικευμένες αναλύσεις.


Αναλύσεις που αφορούν ειδικούς παράγοντες λοιμώξεων, αυτοάνοσα νοσήματα είναι πλέον μέρος του προγράμματος ρουτίνας του τμήματος.

ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ

Εξοπλίσαμε το τμήμα με αυτόματους αναλυτές τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να επιτύχουμε την πλήρη κάλυψη και των μεγαλύτερων απαιτήσεων, τόσο από πλευράς εύρους αναλύσεων, όσο και από πλευράς ποιότητας αποτελεσμάτων.


Παράλληλα εξελίξαμε προγράμματα καθημερινού ποιοτικού ελέγχου σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Εξατομικευμένα προγράμματα προληπτικού ελέγχου/check up για κάθε ηλικία, έχουν ειδικά σχεδιαστεί σύμφωνα με την τελευταία διαθέσιμη διεθνή επιστημονική γνώση και βιβλιογραφία.

ΤΜΗΜΑ ΟΡΜΟΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΩΝ

Όπως και στο Ανοσολογικό και Βιοχημικό τμήμα, έτσι και εδώ συνδυάζονται οι πλέον προηγμένοι αυτόματοι αναλυτές, προκειμένου να επιτυγχάνονται άμεσα και αξιόπιστα αποτελέσματα σε αναλύσεις ευαίσθητες και ιδιαίτερα σημαντικές.


Εγγύηση των αποτελεσμάτων δίνει ο εκτεταμένος και σε πολλά επίπεδα ποιοτικός έλεγχος, αλλά και η επιλεγμένη διασταύρωση των αποτελεσμάτων με διαφορετικές μεθόδους και αναλυτές.

ΤΜΗΜΑ ΔΕΙΚΤΩΝ ΝΕΟΠΛΑΣΙΑΣ

Αποτελεί το πλέον ευαίσθητο τμήμα του εργαστηρίου, στο οποίο η επιλογή αντιδραστηρίων με εξειδικευμένα αντιγόνα και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, εξασφαλίζουν αξιόπιστα αποτελέσματα.


Προστάτης, παχύ έντερο, γαστρεντερικό, μαστός αλλά και άλλα ζωτικά όργανα ελέγχονται με αναλύσεις του εργαστηρίου που εκτελούνται καθημερινά στο τμήμα.

ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ KAI ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Ειδικοί αναλυτές, μέθοδοι βασισμένες στις τελευταίες εξελίξεις της βιοτεχνολογίας και η συνεχής εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού, δίνουν την δυνατότητα στο εργαστήριο να παρέχει πλήρη κάλυψη σε ειδικές και σπάνιες εξετάσεις.


Προσδιορισμοί επιπέδων φαρμάκων, αλλεργιολογικά τέστ, δυναμικές δοκιμασίες, ειδικές ορμόνες, αιματολογικές εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου 1ου και 2ου τριμήνου κυήσεως αλλά και αναλύσεις μοριακής βιολογίας, πρωτοστατούν στον τομέα αυτό.


Η συνεργασία όλων των τμημάτων του εργαστηριακού τομέα εξασφαλίζει την έγκαιρη παράδοση των έγκυρων αποτελεσμάτων των εξετάσεων αίματος και των άλλων βιολογικών δειγμάτων στον θεράποντα Ιατρό.

 • Ιατρική Διάσταση Βάρης Κορωπίου

  ×
Διεύθυνση:

Λεωφόρος Βάρης Κορωπίου 42, Βάρη 166 72, Ελλάδα

Τηλεφωνικά ραντεβού:

210-9655650

×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
google profile
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Hμερομηνία γεννήσεως
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
google profile
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Hμερομηνία γεννήσεως
Λίγα λόγια