the doctors blog

Ευρωιατρική Πειραιά Απεικονιστικό

Ευρωιατρική Πειραιά Απεικονιστικό

Διαγνωστικό κέντρο
Αξονική τομογραφία, Μαγνητική τομογραφία, Μαστού – Μαστογραφίας, Υπερηχογραφίας, Υπερηχοκαρδιογραφίας, Ακτινολογικο, Mέτρησης Οστικής Πυκνότητας
Έδρα:

Ακτή Μουτσοπούλου 60, Πειραιάς 185 36, Ελλάδα

Τηλ: 210-4280025/210-4523526
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή
 • Προνόμια μελών
 • Το κέντρο
 • Video
 • Photo
 • FAQ
 • Επικοινωνία

Η Διαγνωστική Τομογραφία Πειραιά και ο Όμιλος ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ στο πλαίσιο της συνεργασίας με το THE DOCTORS και την The Doctors Member-Card σας προσφέρει:

 • Ειδικά εκπτωτικά πακέτα Check-Up
 • Ιδιαίτερα προνομιακές τιμές σε χρόνιους πάσχοντες, οι οποίοι πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενες εξετάσεις κατά τη διάρκεια του έτους και τα Ταμεία τους δεν δικαιολογούν αυτές τις εξετάσεις.
 • Προτεραιότητα στο κλείσιμο ραντεβού

 

Check-Up ανά ηλικία
ΑΝΔΡΕΣ - ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΩΣ 30 ΕΤΩΝΑΝΔΡΕΣ 30 - 40 ΕΤΩΝΓΥΝΑΙΚΕΣ 30 - 40 ΕΤΩΝΑΝΔΡΕΣ άνω των 40ΓΥΝΑΙΚΕΣ άνω των 40
Γενική ΑίματοςΓενική ΑίματοςΓενική ΑίματοςΓενική ΑίματοςΓενική Αίματος
Τ.Κ.ΕΤ.Κ.ΕΤ.Κ.ΕΤ.Κ.ΕΤ.Κ.Ε
Γενική ΟύρωνΓενική ΟύρωνΓενική ΟύρωνΓενική ΟύρωνΓενική Ούρων
ΣάκχαροΣάκχαροΣάκχαροΣάκχαροΣάκχαρο
ΟυρίαΟυρίαΟυρίαΟυρίαΟυρία
Ουρικό ΟξύΟυρικό ΟξύΟυρικό ΟξύΟυρικό ΟξύΟυρικό Οξύ
---ΚρεατινίνηΚρεατινίνη
ΧοληστερίνηΧοληστερίνηΧοληστερίνηΧοληστερίνηΧοληστερίνη
ΤριγλυκερίδιαΤριγλυκερίδιαΤριγλυκερίδιαΤριγλυκερίδιαΤριγλυκερίδια
HDL - ΧοληστερίνHDL - ΧοληστερίνηHDL - ΧοληστερίνηHDL - ΧοληστερίνηHDL - Χοληστερίνη
LDL - ΧοληστερίνηLDL - ΧοληστερίνηLDL - ΧοληστερίνηLDL - ΧοληστερίνηLDL - Χοληστερίνη
Αθηρωματικός ΔείκτηςΑθηρωματικός ΔείκτηςΑθηρωματικός ΔείκτηςΑθηρωματικός ΔείκτηςΑθηρωματικός Δείκτης
SGOTSGOTSGOTSGOTSGOT
SGPTSGPTSGPTSGPTSGPT
 Ακτινογραφία Θώρακος SGPTSGPT
 HKΓΥπερηχογράφημα μαστώνPSAΜέτρηση Οστικής Πυκνότητας - Λιπομέτρηση
   Υπερηχοκαρδιογράφημα (triplex καρδιάς)Ψηφιακή Μαστογραφία
   Δοκιμασία κόπωσης 
€ 30€ 60€ 80€ 120€ 120

 

 

 

 

Εξειδικευμένα πακέτα Check-Up ανά ομάδες εξετάσεων
CHECK-UP ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣCHECK-UP ΠΡΟΣΤΑΤΗΠΑΚΕΤΟ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΠΑΚΕΤΟ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣΠΑΚΕΤΟ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ - ΓΥΝΑΙΚΕΣΠΑΚΕΤΟ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ - ΑΝΔΡΕΣCHECK-UP ΜΑΣΤΟΥ
Ca αίματοςPSAΓενική ΑίματοςTSHCEACEAΨηφιακή Μαστογραφία
P αίματοςf-PSAΤ.Κ.ΕT3AFPAFPU/S Μαστών
Ca U 24hRATIOΓενική ΟυρώνT4Ca 15-3Ca 19-9 
P U 24hU/S ΠΡΟΣΤΑΤΗΣάκχαροAnti-TgCa 19-9Ca 1-25 
Vit D3-(OH)25 ΟυρίαAnti-TPOCa 1-25  
Μέτρηση οστικής πυκνότητας Ουρικό ΟξύU/S Θυρεοειδούς   
  Χοληστερίνη    
  Τριγλυκερίδια    
  HDL    
  LDL    
  SGOT    
  SGPT    
  Αθηρωματικός Δείκτης    
€ 45€ 70€ 60€ 70€ 45€ 40€ 50

 

 


Διαγνωστική Τομογραφία Πειραιά

Λειτουργεί από το 1991 παρέχοντας διαγνωστικές υπηρεσίες υψηλής ακρίβειας στους ασθενείς του Πειραιά, των Νήσων Αιγαίου και της Νότιας και Δυτικής Αττικής. Το Δεκέμβριο του 2005 εντάχθηκε στον Ευρωπαϊκό όμιλο Διαγνωστικών Εργαστηρίων Euromedic International, ο οποίος κατέχει εξέχουσα θέση σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται.

Η μακροχρόνια εμπειρία του ιατρικού και επιστημονικού δυναμικού, η συνεχής ενημέρωση σε όλες τις εξελίξεις της ιατρικής, η κορυφαία ιατρική τεχνολογία και οι άριστες συνθήκες εξυπηρέτησης, διασφαλίζουν τα υψηλότερα επίπεδα παρεχόμενης ιατρικής φροντίδας στο σύγχρονο χώρο υγείας.

Η ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 13:00 και έχει σύμβαση με όλα τα Ταμεία και με ιδιωτικές ασφαλιστικές. Όλες οι απαντήσεις δίνονται αυθημερόν εφόσον αυτό απαιτείται.

Επιπροσθέτως, με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, η Διαγνωστική Τομογραφία Πειραιά πραγματοποιεί υπερηχογραφικές εξετάσεις αγγείων και triplex κατ’οίκον (Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού 210-6770700 & us@euromedic.gr)

H ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008.

ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚHΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πρόσφατα εγκαταστάθηκε και λειτουργεί Μαγνητικός Τομογράφος τελευταίας γενιάς με ισχυρό μαγνητικό πεδίο 1.5 Τesla.


O κορυφαίος σήμερα στην Ελλάδα μαγνητικός τομογράφος τέτοιων δυνατοτήτων,εφαρμόζει νέες τεχνικές παρέχοντας υψηλής διαγνωστικής ακρίβειας απεικόνιση και ταυτόχρονα θεαματική βελτίωση στην άνεση του ασθενή κατά τη διάρκεια της εξέτασης.
Ο περιορισμός του χρόνου εξέτασης στο 1/4 των παλαιότερων μηχανημάτων, με δυνατότητα αναδρομικής ανασύνθεσης και πολυφασικών τεχνικών, η σημαντική μείωση του θορύβου, η βελτίωση της άνεσης, η συνεχής οπτικοακουστική επικοινωνία με τον εξεταστή και η διακριτική μουσική υπόκρουση, μειώνουν σημαντικά το άγχος και την αγωνία του ασθενή ακόμη και των κλειστοφοβικών. Συγκεκριμένα ο μαγνητικός τομογράφος είναι εξοπλισμένος με:


Πλήρες νευρολογικό πακέτο ακολουθιών δισδιάστατης και τρισδιάστατης απεικόνισης του εγκεφάλου και της σπονδυλικής στήλης, καθώς και ακολουθιών μελέτης διάχυσης στον εγκεφαλικό ιστό.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα 3D τεχνικών για έλεγχο του μεμβρανώδους λαβυρίνθου. 

Ορθοπεδικό πακέτο ακολουθιών για την λεπτoμερή ανάδειξη όλων των μυοσκελετικών δομών και ειδικών ακολουθιών μελέτης του αρθρικού χόνδρου.


Πλήρες πακέτο αγγειογραφίας με ακολουθίες όλων των τεχνικών προσφέροντας λεπτομερή απεικόνιση των εγκεφαλικών αρτηριών, των καρωτιδικών συστημάτων, της θωρακικής και κοιλιακής αορτής σε τρισδιάστατη απεικόνιση καθώς και των περιφερικών αρτηριών των άνω και κάτω άκρων.


Πλήρες πακέτο ακολουθιών για τη μελέτη των συμπαγών οργάνων της άνω κοιλίας καθώς και της πυέλου όπως και λογισμικό για την λεπτομερή τρισδιάστατη απεικόνιση του χοληφόρου δένδρου και του παγκρεατικού πόρου (MRCP).


Πλήρες ογκολογικό πακέτο ακολουθιών με ισχυρά εργαλεία ανάδειξης παθολογικών εστιών σε ολόσωμη απεικόνιση συμπεριλαμβανομένων και ακολουθιών διάχυσης.


Μια πρόσφατη εφαρμογή η οποία πραγματικά έχει δημιουργήσει σημαντική αίσθηση στη διεθνή ιατρική κοινότητα είναι η πραγματοποίηση της μαγνητικής μαστογραφίας με υψηλής ευκρίνειας και διαγνωστικής αξιοπιστίας απεικονίσεις προσφέροντας πολλαπλά στη διάγνωση νεοπλασμάτων του μαστού ιδιαίτερα σε νεαρές γυναίκες.

ΤΜΗΜΑ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ

Το τμήμα είναι εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς (2008), πολυτομικό αξονικό τομογράφο 64 τομών, με αποτέλεσμα να δίδεται σαφώς χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας στον κάθε ασθενή, να επιτυγχάνεται αυξημένη ταχύτητα με περιορισμό της διάρκειας της εξέτασης σε χρόνο δευτερολέπτων και δυνατότητα πολυφασικών τεχνικών και ανασύνθεσης εικόνων, παρέχοντας τρισδιάστατες πλέον απεικονίσεις σε παθήσεις αγγείων, ορθοπεδικές παθήσεις (πολυτραυματίες), οδοντιατρικές εφαρμογές αλλά και παθήσεις του πεπτικού σωλήνα.
Η ανασύνθεση των εικόνων με τομές σε υποδιαιρέσεις του ενός χιλιοστού αναδεικνύουν μικρές ανατομικές κατασκευές του λιθοειδούς.
Η εικονική κολονοσκόπηση αποτελεί την πλέον σύγχρονη μέθοδο απεικόνισης και μελέτης του παχέος εντέρου.
Η εικονική βρογχοσκόπηση απεικονίζει με εξαιρετική λεπτομέρεια το πνευμονικό δέντρο.
Η αξονική αγγειογραφία εγκεφάλου αναδεικνύει με εξαιρετική ευκρίνεια την ενδοκράνια κυκλοφορία και είναι νέα εξέταση εκλογής στον εντοπισμό των παθήσεων των αγγείων.

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Το Ακτινολογικό τμήμα είναι εξοπλισμένο με σύγχρονο ακτινογραφικό συγκρότημα
Έτσι εξασφαλίζεται χαμηλή δόση ακτινοβολίας και εξαιρετική απεικόνιση εξετάσεων
Είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε ενήλικες και παιδιά.
Το τμήμα προσφέρει όλο το φάσμα των κλασσικών ακτινολογικών εξετάσεων.

ΤΜΗΜΑ ΜΑΣΤΟY

Το τμήμα είναι εξοπλισμένο με υψηλής διακριτικής ικανότητας, τελευταίας γενιάς (2007), ψηφιακό μαστογράφο “τύπου Senographe Essential”, με ελάχιστη δόση ακτινοβολίας, περιορισμένη στο ¼ της απαιτούμενης δόσης εξέτασης των μη ψηφιακών μηχανημάτων
Έτσι εξασφαλίζουμει υψηλής ανάλυσης ψηφιακές μαστογραφίες, με δυνατότητα ψηφιακής μεγένθυσης σε οποιοδήποτε τμήμα αυτών, αλλά και εντοπισμένων και μεγενθυμένων ψηφιακών μαστογραφικών απεικονίσεων.
Με το σύστημα ψηφιακής μαστογραφίας επιτυγχάνεται αυξημένη διακριτική ικανότητα ακόμη και στους πυκνούς νεανικούς μαστούς, μείωση των επαναληπτικών λήψεων και της δόσης, δυνατότητα αποθήκευσης των εξετάσεων σε ηλεκτρονικό αρχείο για απεριόριστο χρόνο και δυνατότητα μεταφοράς των εικόνων μέσω του διαδικτύου. Ταυτόχρονα το τμήμα του μαστού υποστηρίζεται από μηχανήματα υπερήχων, με κεφαλές υψηλής συχνότητας και ευκρίνειας που συμπληρώνει τις διαγνωστικές απαιτήσεις και παρέχει και επιπλέον απεικονιστικές λύσεις στις παθήσεις του μαστού.

ΤΜΗΜΑ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΥΠΕΡΗΧΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Η ραγδαία εξέλιξη της πληροφορικής σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της μικροηλεκτρονικής είχε σαν αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια την κατασκευή μηχανημάτων υπερήχων υψηλής διαγνωστικής ικανότητας και αξιοπιστίας.


Το εργαστήριο εγκατέστησε πρόσφατα τον τελευταίας γενιάς Ψηφιακό Υπερηχοτομογράφο LOGIQ 7 με πλήρη προγράμματα διάγνωσης, προηγμένες απεικονιστικές τεχνικές που δίνουν απεικόνιση υψηλής διακριτικής ικανότητας και ευκρίνειας καθώς και ηχοβόλες κεφαλές για όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις. 


Η καλύτερη κατανόηση της αιμοδυναμικής ροής του αίματος σε συνδυασμό με τις συσκευές υπερήχων τελευταίας γενιάς όπως αυτή του εργαστηρίου μας, επιτρέπουν αξιόπιστη διαγνωστική προσέγγιση πολλών καρδιολογικών και αγγειακών παθήσεων, τρισδιάστατες απεικονίσεις και τη διάγνωση παθήσεων όλων των οργάνων του σώματος, αλλά και των επιφανειακών οργάνων όπως ο θυρεοειδής και ο μαστός, με υψηλών συχνοτήτων ηχοβόλες κεφαλές.


Σημαντική είναι η συμβολή του τμήματος υπερήχων στη διαγνωστική προσέγγιση παθήσεων τενόντων μυών και αρθρώσεων.


Οι υπερηχογραφικά καθοδηγούμενες βιοψίες έχουν πλέον μπει στην καθημερινή ιατρική πρακτική για τα επιφανειακά όργανα και έχουν καταξιωθεί ως μια από τις ασφαλέστερες μεθόδους διαγνωστικής προσέγγισης παθήσεων του προστάτη, όταν αυτή επιβάλλεται από τον υπόλοιπο κλινικό & εργαστηριακό έλεγχο.

ΤΜΗΜΑ MEΤΡΗΣΗΣ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ

Το τμήμα μέτρησης οστικής πυκνότητας διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας Οστεοπυκνόμετρο μεθόδου διπλής ενεργειακής δέσμης (DEXA), εξασφαλίζοντας υψηλής ακρίβειας οστικές μετρήσεις & διαγνώσεις οστεοπόρωσης στις πλέον βεβαρυμένες οστικές ομάδες.


Έτσι πραγματοποιούνται μετρήσεις ακριβείας στην σπονδυλική στήλη, στο ισχίο, ταυτόχρονη μέτρηση και των δύο ισχίων με άμεση εξαγωγή και σύγκριση των αποτελεσμάτων μεταξύ τους, στην περιοχή του αντιβραχίου καθώς και σε οποιοδήποτε σημείο του ανθρωπίνου σώματος.


Επιτυγχάνεται ακριβής εκτίμηση του ρυθμού απώλειας οστικής μάζας και επιτρέπεται η αξιολόγηση της ανταπόκρισης του ασθενούς στην αντιοστεοπορωτική αγωγή.

 • Διαγνωστική Τομογραφία Πειραιά Photos

  ×
Διεύθυνση:

Ακτή Μουτσοπούλου 60, Πειραιάς 185 36, Ελλάδα

Τηλεφωνικά ραντεβού:

210-4280025/210-4523526

×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
google profile
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Hμερομηνία γεννήσεως
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
google profile
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Hμερομηνία γεννήσεως
Λίγα λόγια